Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ zabiegów technologicznych na składniki lotne i właściwości sensoryczne koncentratu białkowego z kryla antarktycznego (Euphausia superba Dana) / Leszek Gajowiecki.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 178Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1997.Description: 79, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386521198
Subject(s): Dissertation note: Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 1997.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL MLZ-000126 (Browse shelf(Opens below)) Available 1000168607
Total holds: 0

Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 1997.

Bibliogr. s. 68-77.

Streszcz. ang.