Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy mikrobiologii żywności / Gunther Müller ; z jęz. niem. tł. Tadeusz Knaut.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: niemiecki Serie: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczySzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1990.Wydanie: Wyd. 2 zmOpis: 350, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320411149
Tytuły ujednolicone:
  • Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie (pol.)
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167386 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000141204
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 069629 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000004778
Liczba zamówień: 0

Indeks.

Dla studentów akademii rolniczych i wydziałów chemii spożywczej politechnik, a także dla kadry technologów przemysłu spożywczego.