Podstawy mikrobiologii żywności / Gunther Müller ; z jęz. niem. tł. Tadeusz Knaut.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320411149
- Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie (pol.)
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167386 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000141204 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 069629 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000004778 |
Liczba zamówień: 0
Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych i wydziałów chemii spożywczej politechnik, a także dla kadry technologów przemysłu spożywczego.