Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia produkcji makaronów / N. I. Nazarow ; tł. Jan Piekarz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: Russian Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1972.Description: 391, [1] s. : il., err. ; 20 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Tyt. oryg.: Technologija makaronnogo proizvodstva
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 81435 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000056125
Total holds: 0

Bibliogr. s. 385-[392].

Dla pracowników inżynieryjno-technicznych zatrudnionych przy produkcji makaronów i w przemyśle młynarskim.