Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 838503885X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083283 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000064678 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000064654 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131997 I (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000057299 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080646 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000057159 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 125-126.