Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "HOŻA", 2003.Description: 126, [1] s. ; 17 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 838503885X
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083283 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000064678
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Me 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000064654
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 131997 I (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000057299
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 080646 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000057159
Total holds: 0

Bibliogr. s. 125-126.