Baner ze zdjęciem biblioteki

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie / zebrane przez Florentynę i Wandę.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lwów : nakł. autorek, [ca 1876] Edition: Wyd. 4 pomnożone i ulepszoneDescription: [1], 174, [8] s. ; 16 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 33850 I (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. 1000058329
Total holds: 0

Rok wyd. domniemany na podstawie innych wydań.