Domowe wyroby mięsne : wykorzystanie i utrwalanie mięsa oraz wyrobów mięsnych w wiejskich gospodarstwach domowych / Tadeusz Kłossowski.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydaw. "Watra", 1975.Wydanie: Wyd. 5Opis: 123, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 89058 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000059242 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 88334 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000058988 |
Liczba zamówień: 0
