Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Domowe wyroby mięsne : wykorzystanie i utrwalanie mięsa oraz wyrobów mięsnych w wiejskich gospodarstwach domowych / Tadeusz Kłossowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydaw. "Watra", 1975.Wydanie: Wyd. 5Opis: 123, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2003952751Inne nry kontrolne: (OCoLC)749268800 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 89058 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000059242
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 88334 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000058988
Liczba zamówień: 0