Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Co to jest system HACCP ? : materiały instruktażowe dla fachowych pracowników zajmujących się produkcją i obrotem żywności / Lucjan Szponar, Halina Turlejska, Urszula Pelzner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Prace IŻŻ ; nr 87Publication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia, 1998.Description: 7, [1] s. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386060379
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147371 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000059786
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 14 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000059571
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 38 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000059572
Total holds: 0