Co to jest system HACCP ? : materiały instruktażowe dla fachowych pracowników zajmujących się produkcją i obrotem żywności / Lucjan Szponar, Halina Turlejska, Urszula Pelzner.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386060379
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147371 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000059786 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000059571 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 38 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000059572 |
Total holds: 0