Baner ze zdjęciem biblioteki

Le guide de la cuisine française et internationale / (Record no. 10117)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01249cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003874254
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111246.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031201s1972 fr a | |001 ||fre|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413179992
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania fr
-- be
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Courtine, Robert Jullien
Daty biograficzne (1910-1998).
9 (RLIN) 17181
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Le guide de la cuisine française et internationale /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Robert J. Courtine.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris ;
-- Bruxelles :
Nazwa wydawcy Elsevier Séquoia,
Data wydania cop. 1972.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 356, [1] s., [12] k. fot. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Multiguide Elsevier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Okł.: 3.000 recettes des plus simples aux plus somptueuses.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Książka stanowi połączenie dwóch wcześniejszych wydań: "La vraie cuisine française" i "La cuisine du monde entier et des provinces françaises".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia francuska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73914
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73860
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Multiguide Elsevier
9 (RLIN) 64267
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.12.2003 728.00 115711 III   115711 III 1000059941 04.12.2003 1 04.12.2003 Książki