Baner ze zdjęciem biblioteki

Le guide de la cuisine française et internationale / Robert J. Courtine.

By: Material type: TextTextSeries: Multiguide ElsevierPublication details: Paris ; Bruxelles : Elsevier Séquoia, cop. 1972.Description: 356, [1] s., [12] k. fot. kolor. : rys. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 115711 III (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000059941
Total holds: 0

Okł.: 3.000 recettes des plus simples aux plus somptueuses.

Książka stanowi połączenie dwóch wcześniejszych wydań: "La vraie cuisine française" i "La cuisine du monde entier et des provinces françaises".

Indeks.

Courtine, Robert Jullien
  • Field of activity: Dziennikarstwo.
  • VIAF ID: 14768103
  • Occupation: Dziennikarze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013197