Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna. Cz. 2 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł.: Magdalena Chorąży et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Verlag Dr. Max Gehlen, [1999].Edition: [Dodr.]Description: 160 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371411189
Other title:
  • Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Subject(s):
Total holds: 0

Wg cop. data wyd.: 1998.

Datę wyd. ustalono na podstawie uwagi na s. red.: Książka otrzymała w grudniu 1999 r. na II-ch Targach Książki Kulinarnej we Wrocławiu nagrody: Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich, Prezesa Dolnośląskiej Izby Rzemieślniczej i Małej Przedsiębiorczości.

Cz. 3 tyt.: Technologia gastronomiczna z obsługą gości.

Bibliogr. s. 157.

Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.