Technologia gastronomiczna. Cz. 2 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł.: Magdalena Chorąży et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371411189
- Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Wg cop. data wyd.: 1998.
Datę wyd. ustalono na podstawie uwagi na s. red.: Książka otrzymała w grudniu 1999 r. na II-ch Targach Książki Kulinarnej we Wrocławiu nagrody: Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich, Prezesa Dolnośląskiej Izby Rzemieślniczej i Małej Przedsiębiorczości.
Cz. 3 tyt.: Technologia gastronomiczna z obsługą gości.
Bibliogr. s. 157.
Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.