Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego / (Record no. 12390)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01174cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003915288
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111230.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031128s2003 pl | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8388010433
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749251301
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/ynk
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/ynk
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/mal
-- TOR U/UDs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Halina Turlejska [et al.].
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Przewodnik do wdrażania zasad Good Manufacturing Practice/Good Hygienic Practice i systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w zakładach żywienia zbiorowego
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 100 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 100.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81443
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zakłady żywienia zbiorowego
Określnik rzeczowy warunki zdrowotne
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83248
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Turlejska, Halina.
9 (RLIN) 17300
920 ## -
-- 83-88010-43-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 27.07.2004 15.00 147805 II 1 Sb 48 1000064094 02.04.2022 02.04.2022 1 27.07.2004 Książki