Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego / Halina Turlejska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, 2003.Description: 100 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8388010433
Other title:
  • Przewodnik do wdrażania zasad Good Manufacturing Practice/Good Hygienic Practice i systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w zakładach żywienia zbiorowego
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 48 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000064094
Total holds: 0

Bibliogr. s. 100.