MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01316cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003915215 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111212.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
031127s2003 pl | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8388010530 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749250728 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/ynk |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/ynk |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/MM |
-- |
LUBL 58/ASs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Turlejska, Halina. |
9 (RLIN) |
17300 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : |
Ciąg dalszy tytułu |
poradnik dla kierujących zakładem / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Halina Turlejska, Urszula Pelzner. |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Wdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, |
Data wydania |
2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
30 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Wykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 30. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81267 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83683 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pelzner, Urszula. |
9 (RLIN) |
17363 |
920 ## - |
-- |
83-88010-53-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |