Baner ze zdjęciem biblioteki

Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : (Record no. 12395)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01316cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003915215
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111212.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031127s2003 pl | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8388010530
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749250728
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/ynk
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/ynk
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MM
-- LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Turlejska, Halina.
9 (RLIN) 17300
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego :
Ciąg dalszy tytułu poradnik dla kierujących zakładem /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Halina Turlejska, Urszula Pelzner.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 30 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Wykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 30.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81267
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83683
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pelzner, Urszula.
9 (RLIN) 17363
920 ## -
-- 83-88010-53-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 26.07.2004 15.00 083194 2 Sb 41 1000064025 23.04.2019 17.04.2019 1 26.07.2004 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.07.2004 15.00 147800 II   147800 II 1000064089 27.07.2004   2 27.07.2004 Książki