Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : poradnik dla kierujących zakładem / Halina Turlejska, Urszula Pelzner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, 2003.Description: 30 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8388010530
Other title:
  • Wdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147800 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000064089
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 41 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000064025
Total holds: 0

Wykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29.

Bibliogr. s. 30.