Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : poradnik dla kierujących zakładem / Halina Turlejska, Urszula Pelzner.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8388010530
- Wdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147800 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000064089 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 41 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000064025 |
Total holds: 0
Wykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29.
Bibliogr. s. 30.