Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01457cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004874790 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095423.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
041109s1986 pl a | |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749585962 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
-- |
rus |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lesińska, Elżbieta |
Daty biograficzne |
(1941-2013). |
9 (RLIN) |
20374 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Charakterystyka składu chemicznego owoców pigwowca i ocena ich technologicznej przydatności dla przetwórstwa owocowo-warzywnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Elżbieta Lesińska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
AR, |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
118 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawa Habilitacyjna, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-8117 ; |
Numeracja |
nr 100 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Praca habilitacyjna wykonana w Zakładzie Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 101-114. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang., ros. |
610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) |
Określnik rzeczowy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69582 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Pigwa zwyczajna (owoce) |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84805 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Pigwa zwyczajna (owoce) |
Określnik rzeczowy |
przerób. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84831 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Rozprawa Habilitacyjna |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-8117 |
Numeracja |
nr 100 |
9 (RLIN) |
64707 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |