Charakterystyka składu chemicznego owoców pigwowca i ocena ich technologicznej przydatności dla przetwórstwa owocowo-warzywnego / Elżbieta Lesińska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Collection | Call number | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170183 (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. | 1000169247 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112224 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103790 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (100) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000092994 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000066828 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (100) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065201 |
Praca habilitacyjna wykonana w Zakładzie Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego.
Bibliogr. s. 101-114.
Streszcz. ang., ros.