Baner ze zdjęciem biblioteki

Bakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym / (Record no. 14288)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01290cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005820058
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101350.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041230s2004 pl a | m |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69639967
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/IW
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/IW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
-- LUBL 58/ESs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Daczkowska-Kozon, Elżbieta.
9 (RLIN) 21142
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Bakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Elżbieta Daczkowska-Kozon.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydaw. AR,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 129 s., [2] k. tabl. (w tym 1 złoż.) :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467 ;
Numeracja nr 226
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Praca habilitacyjna.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Piśmiennictwo s. 110-127.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Infekcje Campylobacter
Określnik rzeczowy epidemiologia
Określnik geograficzny Polska
-- Pomorze Zachodnie (region).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 85389
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wody powierzchniowe
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 85228
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność pochodzenia zwierzęcego
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80890
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467
Numeracja nr 226
9 (RLIN) 63761
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Numer inwentarzowy
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.02.2005 0.00   500978 II (226) 1000066953 08.02.2005 1 08.02.2005 Serie  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.02.2005 30.00   169698 1000066954 08.02.2005 1 08.02.2005 Książki 169698