MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01290cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005820058 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101350.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
041230s2004 pl a | m |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)69639967 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/IW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/IW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/ES |
-- |
LUBL 58/ESs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Daczkowska-Kozon, Elżbieta. |
9 (RLIN) |
21142 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Bakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Elżbieta Daczkowska-Kozon. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Szczecin : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. AR, |
Data wydania |
2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
129 s., [2] k. tabl. (w tym 1 złoż.) : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-6467 ; |
Numeracja |
nr 226 |
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI |
Uwaga dotycząca dysertacji |
Praca habilitacyjna. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Piśmiennictwo s. 110-127. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Infekcje Campylobacter |
Określnik rzeczowy |
epidemiologia |
Określnik geograficzny |
Polska |
-- |
Pomorze Zachodnie (region). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
85389 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wody powierzchniowe |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
85228 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność pochodzenia zwierzęcego |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80890 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-6467 |
Numeracja |
nr 226 |
9 (RLIN) |
63761 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |