Baner ze zdjęciem biblioteki

Bakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym / Elżbieta Daczkowska-Kozon.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 226Publication details: Szczecin : Wydaw. AR, 2004.Description: 129 s., [2] k. tabl. (w tym 1 złoż.) : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500978 II (226) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000066953
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 169698 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000066954
Total holds: 0

Praca habilitacyjna.

Piśmiennictwo s. 110-127.

Streszcz. ang.