Baner ze zdjęciem biblioteki

Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : (Record no. 15161)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01023cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2002905293
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093917.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021015s2002 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386384999
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8389211106
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749273229
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/mal
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/mal
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MM
-- Ł U/MSs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krześniak, Krzysztof.
9 (RLIN) 21947
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik szkolny do nauki zawodu - kelner, kucharz /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Krzysztof Krześniak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Hortpress,
Data wydania 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 168 s. :
Inne elementy opisu fizycznego mapa, wykr. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
920 ## -
-- 83-86384-99-9
920 ## -
-- 83-89211-10-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.05.2005 16.72 084892   084892 1000068743 16.05.2005 1 16.05.2005 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.05.2005 16.72 084894   Nc 10 1000068846 19.05.2005 1 19.05.2005 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.05.2005 16.72 084893   084893 1000068847 19.05.2005 1 19.05.2005 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.05.2005 16.72 132374 I   132374 I 1000068999 25.05.2005 4 25.05.2005 Książki