Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : (Record no. 15161)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01023cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2002905293 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231093917.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 021015s2002 pl a | f |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8386384999 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8389211106 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749273229 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/mal |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/mal |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/MM |
-- | Ł U/MSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Krześniak, Krzysztof. |
9 (RLIN) | 21947 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : |
Ciąg dalszy tytułu | podręcznik szkolny do nauki zawodu - kelner, kucharz / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Krzysztof Krześniak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Hortpress, |
Data wydania | 2002. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 168 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | mapa, wykr. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 71962 |
920 ## - | |
-- | 83-86384-99-9 |
920 ## - | |
-- | 83-89211-10-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 16.05.2005 | 16.72 | 084892 | 084892 | 1000068743 | 16.05.2005 | 1 | 16.05.2005 | Skrypty | |||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 19.05.2005 | 16.72 | 084894 | Nc 10 | 1000068846 | 19.05.2005 | 1 | 19.05.2005 | Skrypty | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.05.2005 | 16.72 | 084893 | 084893 | 1000068847 | 19.05.2005 | 1 | 19.05.2005 | Skrypty | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 25.05.2005 | 16.72 | 132374 I | 132374 I | 1000068999 | 25.05.2005 | 4 | 25.05.2005 | Książki |