Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : podręcznik szkolny do nauki zawodu - kelner, kucharz / Krzysztof Krześniak.

By: Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Hortpress, 2002.Description: 168 s. : mapa, wykr. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386384999
  • 8389211106
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132374 I (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000068999
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000068846
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 084893 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000068847
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 084892 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000068743
Total holds: 0

Podręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.