Gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : podręcznik szkolny do nauki zawodu - kelner, kucharz / Krzysztof Krześniak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386384999
- 8389211106
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132374 I (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000068999 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000068846 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084893 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000068847 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084892 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000068743 |
Total holds: 0
Podręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.