Baner ze zdjęciem biblioteki

Food science and food biotechnology / (Record no. 16148)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01125cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005973489
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050919s2003 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1566768926
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412963932
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food science and food biotechnology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton [etc] :
Nazwa wydawcy CRC Press,
Data wydania cop. 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [19], 338 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot., rys., wykr. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Preservation Technology Series
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80772
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76994
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gutiérrez-López, Gustavo F.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 22800
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 22799
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Preservation Technology Series
9 (RLIN) 64710
920 ## -
-- 1-56676-892-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.09.2005 638.21 148434 II   148434 II 1000070572 22.09.2005 1 22.09.2005 Książki