MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01245cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005919881 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092124.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
051219s2004 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
185573723X |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1855738376 |
Qualifying information |
e-book |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849325366 |
Qualifying information |
CRC Press |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749803691 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxk |
-- |
xxu |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Proteins in food processing / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by R. Y. Yada. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Woodhead Publishing ; |
Miejsce wydania |
Boca Raton [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press, |
Data wydania |
cop. 2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVIII, 686 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
fot., rys., wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Woodhead Publishing in Food Science and Technology |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70045 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76994 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Yada, Rickey Yoshio |
Daty biograficzne |
(1954- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
23519 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
9 (RLIN) |
64538 |
920 ## - |
-- |
1-85573-723-X |
920 ## - |
-- |
1-85573-837-6 |
-- |
e-book |
920 ## - |
-- |
0-8493-2536-6 |
-- |
CRC Press |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |