Baner ze zdjęciem biblioteki

Proteins in food processing / (Record no. 17016)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01245cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005919881
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092124.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051219s2004 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 185573723X
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1855738376
Qualifying information e-book
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849325366
Qualifying information CRC Press
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749803691
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Proteins in food processing /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by R. Y. Yada.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy Woodhead Publishing ;
Miejsce wydania Boca Raton [etc.] :
Nazwa wydawcy CRC Press,
Data wydania cop. 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, 686 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot., rys., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Woodhead Publishing in Food Science and Technology
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70045
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76994
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Yada, Rickey Yoshio
Daty biograficzne (1954- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23519
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
9 (RLIN) 64538
920 ## -
-- 1-85573-723-X
920 ## -
-- 1-85573-837-6
-- e-book
920 ## -
-- 0-8493-2536-6
-- CRC Press
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.01.2006 1050.00 148612 II 1 148612 II 1000072791 22.11.2027 04.04.2024 04.04.2024 1 05.01.2006 Depozyt