Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Proteins in food processing / ed. by R. Y. Yada.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Woodhead Publishing Series in Food Science and TechnologyPublication details: Cambridge : Woodhead Publishing ; Boca Raton [etc.] : CRC Press, cop. 2004.Description: XVIII, 686 s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 185573723X
  • 1855738376
  • 0849325366
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148612 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 22.11.2027 1000072791
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Yada, Rickey Yoshio
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 12553016