Baner ze zdjęciem biblioteki

Mleczne napoje fermentowane z mleka koziego / (Record no. 20064)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01024cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006836636
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113312.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 061204s2006 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8390269953
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749149540
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wszołek, Monika
Daty biograficzne (1949- ).
9 (RLIN) 26055
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleczne napoje fermentowane z mleka koziego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Monika Wszołek ; Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PTTŻ,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [2], 141 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Monografie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 127-138.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko kozie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74863
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko fermentowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82544
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Monografie - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
9 (RLIN) 65093
920 ## -
-- 83-902699-5-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.12.2006 20.00 149150 II   149150 II 1000081202 11.12.2006 1 11.12.2006 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.03.2010 20.00 096579 5 Mw 33 1000105322 17.12.2022 1 09.03.2010 Skrypty 17.12.2022
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.04.2023 25.00 190317 II   190317 II 1000166377 14.04.2023 3 14.04.2023 Książki