Kolloidchemie des Fleisches : (Record no. 22189)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00894cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005880063 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101537.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 050106s1972 gw a | |001 ||ger|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3489695143 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413010583 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/WO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | OLSZT 003/WO |
-- | OLSZT 003/DSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Hamm, Reiner. |
9 (RLIN) | 27974 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Kolloidchemie des Fleisches : |
Ciąg dalszy tytułu | das Wasserbindungsvermögen des Muskeleiweißes in Theorie und Praxis / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Reiner Hamm. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin ; |
-- | Hamburg : |
Nazwa wydawcy | Paul Parey, |
Data wydania | cop. 1972. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 275 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | rys., wykr. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [224]-266. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | zawartość koloidów. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92669 |
920 ## - | |
-- | 3-489-69514-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 13.11.2007 | 1584.00 | 97227 II | 97227 II | 1000085579 | 13.11.2007 | 1 | 13.11.2007 | Książki | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. |