Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kolloidchemie des Fleisches : das Wasserbindungsvermögen des Muskeleiweißes in Theorie und Praxis / Reiner Hamm.

By: Material type: TextTextPublication details: Berlin ; Hamburg : Paul Parey, cop. 1972.Description: 275 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 3489695143
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 97227 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000085579
Total holds: 0

Bibliogr. s. [224]-266. Indeks.