Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia produkcji wędlin. (Record no. 22497)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01182cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007977234
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104311.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071123s2001 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8390634546
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750095222
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia produkcji wędlin.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Wędzonki parzone /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wędzonki parzone
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polskie Wydawnictwo Fachowe,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 128 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Mięso i Wędliny
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 125-126.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79933
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso wędzone.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74837
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jankiewicz, Leonard.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 28128
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Słowiński, Mirosław
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kucharstwo).
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 21952
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Wydawnictwo Fachowe.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46703
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Mięso i Wędliny
9 (RLIN) 65453
920 ## -
-- 83-906345-4-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.12.2007 29.80 132549 I   132549 I 1000086207 03.12.2007 2 03.12.2007 Książki