000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01182cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007977234 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104311.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
071123s2001 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8390634546 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750095222 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia produkcji wędlin. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 2, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Wędzonki parzone / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Wędzonki parzone |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Wydawnictwo Fachowe, |
Data wydania |
2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
128 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Mięso i Wędliny |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 125-126. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wędliny |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79933 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso wędzone. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74837 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jankiewicz, Leonard. |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
28128 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Słowiński, Mirosław |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(kucharstwo). |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
21952 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Wydawnictwo Fachowe. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
46703 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Mięso i Wędliny |
9 (RLIN) |
65453 |
920 ## - |
-- |
83-906345-4-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |