Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia produkcji wędlin. Cz. 2, Wędzonki parzone / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Mięso i WędlinySzczegóły wydania: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Fachowe, 2001.Wydanie: Wyd. 2Opis: 128 s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390634546
Inny tytuł:
  • Wędzonki parzone
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132549 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000086207
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 125-126.

Słowiński, Mirosław
  • Obszar działalności: Kuchnia.
  • VIAF ID: 31755035