MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01109cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001199327 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093949.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
080926s1990 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1851663916 |
Qualifying information |
vol. 1 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1851663991 |
Qualifying information |
vol. 2 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750873909 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxk |
-- |
xxu |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Dairy microbiology. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Vol. 2, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
The microbiology of milk products / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by R. K. Robinson. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Microbiology of milk products |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
London ; |
-- |
New York : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier Applied Science, |
Data wydania |
cop. 1990. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XII, 409 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
S. red.: 1st ed. 1981. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76755 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Robinson, Richard Kenneth. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
12133 |
920 ## - |
-- |
1-85166-391-6 |
-- |
vol. 1 |
920 ## - |
-- |
1-85166-399-1 |
-- |
vol. 2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |