Baner ze zdjęciem biblioteki

Dairy microbiology. (Record no. 24554)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01109cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001199327
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093949.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080926s1990 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1851663916
Qualifying information vol. 1
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1851663991
Qualifying information vol. 2
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750873909
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dairy microbiology.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji The microbiology of milk products /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by R. K. Robinson.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Microbiology of milk products
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Elsevier Applied Science,
Data wydania cop. 1990.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 409 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. red.: 1st ed. 1981.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76755
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Robinson, Richard Kenneth.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 12133
920 ## -
-- 1-85166-391-6
-- vol. 1
920 ## -
-- 1-85166-399-1
-- vol. 2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.10.2008 808400.00 Vol. 2 137092 II 1 1 137092 II 1000092097 29.01.2029 31.01.2024 02.10.2019 1 02.10.2008 Depozyt
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.01.2011 248.97 Vol. 2 142578 II     142578 II 1000008908   19.01.2011   2 19.01.2011 Książki