Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Dairy microbiology. Vol. 2, The microbiology of milk products / ed. by R. K. Robinson.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: London ; New York : Elsevier Applied Science, cop. 1990.Edition: 2nd edDescription: XII, 409 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1851663916
  • 1851663991
Other title:
  • Microbiology of milk products
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142578 II (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 2 Available 1000008908
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 137092 II (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 1 Checked out 29.01.2029 1000092097
Total holds: 0

S. red.: 1st ed. 1981.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Robinson, Richard Kenneth.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • VIAF ID: 41927840