MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
02079cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001418223 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231085819.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090917s2009 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788325178789 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751514349 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MNn |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MNn |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/MNn |
-- |
LUBL 58/ESs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego PN-EN ISO 27971 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN ISO 27971:2009 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properities of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
2, 56 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Zawiera załączniki informacyjne i normatywny. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.060. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 56. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mąka pszenna |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97003 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
978-83-251-7878-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |