Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego PN-EN ISO 27971 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Description: 2, 56 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325178789
Other title:
  • PN-EN ISO 27971:2009
  • Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properities of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology [Other title]
  • Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7783 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000100735
Total holds: 0

Zawiera załączniki informacyjne i normatywny.

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 56.

Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.

Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.

Polska.
Polska.