Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego PN-EN ISO 27971 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325178789
- PN-EN ISO 27971:2009
- Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properities of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology [Other title]
- Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7783 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000100735 |
Zawiera załączniki informacyjne i normatywny.
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 56.
Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.
Wprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.