Baner ze zdjęciem biblioteki

Utilization of microorganisms in meat processing : (Rekord nr 29100)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01284cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001461848
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092655.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 091112s1984 xxka f f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0863800114
Qualifying information Research Studies Press Ltd.
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0471903124
Qualifying information John Wiley & Sons Inc.
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750957073
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- LUBL 58/ASOs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bacus, Jim.
9 (RLIN) 33180
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Utilization of microorganisms in meat processing :
Ciąg dalszy tytułu a handbook for meat plant operators /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jim Bacus.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Letchworth :
Nazwa wydawcy Research Studies Press Ltd ;
Miejsce wydania New York [etc.] :
Nazwa wydawcy John Wiley & Sons Inc.,
Data wydania cop. 1984.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVI, 170 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Innovation in Microbiology Series ;
Numeracja 2
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 153-168. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74825
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mikrobiologia przemysłowa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74730
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Innovation in Microbiology Series
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0952-1127
Numeracja 2
9 (RLIN) 66111
920 ## -
-- 0-86380-011-4
-- Research Studies Press Ltd.
920 ## -
-- 0-471-90312-4
-- John Wiley & Sons Inc.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.11.2009 0.00 114540 II   114540 II 1000102127 17.11.2009 1 17.11.2009 Książki