Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwórstwo zwierzęcych tłuszczów spożywczych / (Record no. 29801)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01270cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001514256
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100107.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 100125s1954 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750576871
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KAT U/SNs
-- OLSZT 003/BG
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Liberman, Simon Grigor'evič.
9 (RLIN) 33731
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Spravočnik po žirovomu proizvodstvu
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwórstwo zwierzęcych tłuszczów spożywczych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności S. G. Liberman i W. P. Pietrowski ; tł. Stefan Namysłowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwa Techniczne,
Data wydania 1954.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 206, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 206-[207].
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla mistrzów i techników oraz personelu kierowniczego zakładów przemysłu mięsnego.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78669
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł przetwórczy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113050
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Petrovskij, Vasilij Petrovič.
9 (RLIN) 33732
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Namysłowski, Stefan.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 9888
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwa Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40980
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.02.2010 50.00 120241 II   120241 II 1000104736 03.02.2010 1 03.02.2010 Książki