MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01270cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001514256 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100107.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
100125s1954 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750576871 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
KAT U/SNs |
-- |
OLSZT 003/BG |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
rus |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Liberman, Simon Grigor'evič. |
9 (RLIN) |
33731 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł |
Spravočnik po žirovomu proizvodstvu |
Język tekstu |
(pol.) |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przetwórstwo zwierzęcych tłuszczów spożywczych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
S. G. Liberman i W. P. Pietrowski ; tł. Stefan Namysłowski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Państwowe Wydawnictwa Techniczne, |
Data wydania |
1954. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
206, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., err. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 206-[207]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla mistrzów i techników oraz personelu kierowniczego zakładów przemysłu mięsnego. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78669 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł przetwórczy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113050 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Petrovskij, Vasilij Petrovič. |
9 (RLIN) |
33732 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Namysłowski, Stefan. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
9888 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Państwowe Wydawnictwa Techniczne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40980 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |