Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przetwórstwo zwierzęcych tłuszczów spożywczych / S. G. Liberman i W. P. Pietrowski ; tł. Stefan Namysłowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: rosyjski Szczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Techniczne, 1954.Opis: 206, [1] s. : il., err. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tytuły ujednolicone:
  • Spravočnik po žirovomu proizvodstvu (pol.)
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120241 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000104736
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 206-[207].

Dla mistrzów i techników oraz personelu kierowniczego zakładów przemysłu mięsnego.