Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. / (Record no. 32159)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01221cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005940182
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101451.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021016s1998 pl a | |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749936261
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/IN
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/IN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/ES
-- KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szymański, Jan
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (warzywnictwo).
9 (RLIN) 35727
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jan Szymański.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Skierniewice :
Nazwa wydawcy IW,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [8], 117, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., wykr. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Prace Habilitacyjne / Instytut Warzywnictwa ;
Numeracja nr 15
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 96-117.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka dwuzarodnikowa
Określnik rzeczowy choroby
-- zwalczanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 99609
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka dwuzarodnikowa
Określnik rzeczowy uprawy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75977
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka szlachetna
Określnik rzeczowy uprawy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 99610
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Prace Habilitacyjne - Instytut Warzywnictwa
Numeracja nr 15
9 (RLIN) 63621
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO 12.10.2010 0.00 500471 II (15)   Y-21 1000108481 12.10.2010 1 12.10.2010 Serie