Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. / Jan Szymański.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Habilitacyjne - Instytut Warzywnictwa ; nr 15Publication details: Skierniewice : IW, 1998.Description: [8], 117, [1] s. : il., wykr. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000108481
Total holds: 0

Bibliogr. s. 96-117.

Streszcz. ang.

Szymański, Jan
  • Field of activity: Warzywnictwo.
  • VIAF ID: 311203537