Baner ze zdjęciem biblioteki

Jakość i bezpieczeństwo żywności : (Record no. 34936)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01123cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002090665
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092507.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110601s2011 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375832792
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)802089920
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BG
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GL 001/ML
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jakość i bezpieczeństwo żywności :
Ciąg dalszy tytułu kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Doroty Nowak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 196, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy art.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76979
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zarządzanie jakością.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82649
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nowak, Dorota
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 26462
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
920 ## -
-- 978-83-7583-279-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.09.2011 30.00 152430 II 3 5 152430 II 1000115052 07.06.2021 17.12.2019 1 15.09.2011 Książki