Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / (Record no. 3962)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01101cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001583415
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104627.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 991116s1999 pl f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372590052
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751352570
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/HR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/JG
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Barbary Baraniak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydaw. Akademii Rolniczej,
Data wydania 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 138, [1] s. ;
Wymiary 1999.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 137.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów II roku Wydziału Rolniczego, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy zadania i ćwiczenia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 101661
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80817
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baraniak, Barbara
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 685
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41086
920 ## -
-- 83-7259-005-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.08.2000 20.00 145425 II   145425 II 1000030906 03.08.2000 1 03.08.2000 Książki