Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / pod red. Barbary Baraniak.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999.Description: 138, [1] s. ; 1999Content type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372590052
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 145425 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000030906
Total holds: 0

Bibliogr. s. 137.

Dla studentów II roku Wydziału Rolniczego, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.

Baraniak, Barbara
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Chemia.
  • Field of activity: Biochemia.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0001-9653-9892
  • VIAF ID: 101903829
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878