Baner ze zdjęciem biblioteki

Enzymes in food processing / (Record no. 40325)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01077cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002684039
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090318.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 121122s1966 xxua |001 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)823726016
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- xxk
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Reed, Gerald
Daty biograficzne (1913-2008).
9 (RLIN) 11982
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Enzymes in food processing
Język tekstu (ang.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Enzymes in food processing /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Gerald Reed ; with a contribution by Leland A. Underkofler.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- London :
Nazwa wydawcy Academic Press,
Data wydania 1966.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 483 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enzymy trawienne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71580
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Trawienie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79113
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Underkofler, Leland Alfred
Daty biograficzne (1906- ).
9 (RLIN) 40871
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology
9 (RLIN) 63269
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 07.12.2012 40.00 162212   162212 1000123101 07.12.2012 1 07.12.2012 Książki