Baner ze zdjęciem biblioteki

Proceedings of the fifth International Congress of Food Science and Technology / (Record no. 43024)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01599cam a2200385 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002926346
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114413.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131008s1979 ja a |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444997709
Qualifying information (vol. 2)
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444416889
Qualifying information (series)
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414133524
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- OLSZT 003/WO
-- OLSZT 003/MK
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania ja
-- ne
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy International Congress of Food Science and Technology
Numer imprezy (5 ;
Data imprezy 1978 ;
Miejsce imprezy Kioto).
9 (RLIN) 43304
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Proceedings of the fifth International Congress of Food Science and Technology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Hideo Chiba [et al.].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł International Congress of Food Science and Technology, 5
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Tokyo :
Nazwa wydawcy Kodansha Ltd ;
Miejsce wydania Amsterdam [etc.] :
Nazwa wydawcy Elsevier Scientific Publishing Company,
Data wydania 1979.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 436 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Developments in Food Science ;
Numeracja 2
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł przetwórczy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109131
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76975
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zaopatrzenie
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 106702
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chiba, Hideo
Daty biograficzne (1925- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 43305
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Kōdansha (Tokio).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43306
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Elsevier (Amsterdam).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41631
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Developments in Food Science
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0167-4501
Numeracja 2
9 (RLIN) 65712
920 ## -
-- 0-444-99770-9
-- (vol. 2)
920 ## -
-- 0-444-41688-9
-- (series)
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 10.10.2013 0.00 99574 II   99574 II 1000126913 10.10.2013 1 10.10.2013 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.07.2023 0.00 115329 II   115329 II 1000168149 10.07.2023 1 10.07.2023 Książki