MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01599cam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002926346 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114413.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
131008s1979 ja a |101 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0444997709 |
Qualifying information |
(vol. 2) |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0444416889 |
Qualifying information |
(series) |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414133524 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
OLSZT 003/WO |
-- |
OLSZT 003/MK |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
ja |
-- |
ne |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
International Congress of Food Science and Technology |
Numer imprezy |
(5 ; |
Data imprezy |
1978 ; |
Miejsce imprezy |
Kioto). |
9 (RLIN) |
43304 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Proceedings of the fifth International Congress of Food Science and Technology / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Hideo Chiba [et al.]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
International Congress of Food Science and Technology, 5 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Tokyo : |
Nazwa wydawcy |
Kodansha Ltd ; |
Miejsce wydania |
Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier Scientific Publishing Company, |
Data wydania |
1979. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XI, 436 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
26 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Developments in Food Science ; |
Numeracja |
2 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy ref. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł przetwórczy |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
109131 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76975 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
zaopatrzenie |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
106702 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Chiba, Hideo |
Daty biograficzne |
(1925- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
43305 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Kōdansha (Tokio). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43306 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Elsevier (Amsterdam). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41631 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Developments in Food Science |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0167-4501 |
Numeracja |
2 |
9 (RLIN) |
65712 |
920 ## - |
-- |
0-444-99770-9 |
-- |
(vol. 2) |
920 ## - |
-- |
0-444-41688-9 |
-- |
(series) |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |