Proceedings of the fifth International Congress of Food Science and Technology / ed. by Hideo Chiba [et al.].
Material type:
TextSeries: Developments in Food Science ; 2Publication details: Tokyo : Kodansha Ltd ; Amsterdam [etc.] : Elsevier Scientific Publishing Company, 1979.Description: XI, 436 s. : il. ; 26 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0444997709
- 0444416889
- International Congress of Food Science and Technology, 5
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 115329 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000168149 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99574 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000126913 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy ref. Indeks.
