MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01233cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002421742 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092444.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120322s1980 pl a f f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414158685 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/NZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/NZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/NZ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wartenberg, Lech |
Daty biograficzne |
(1922-1977). |
9 (RLIN) |
15232 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przewodnik do ćwiczeń z wybranych działów analizy chemicznej żywności zwierzęcego pochodzenia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Lech Wartenberg. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, |
Data wydania |
1980. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
137, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; |
Numeracja |
nr 214 |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Przewodnik przeznaczony dla studentów Wydziału Weterynaryjnego. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80764 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
zadania i ćwiczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
101661 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza (Wrocław). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Dział Wydawnictw. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40982 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-5762 |
Numeracja |
nr 214 |
9 (RLIN) |
63846 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |