Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik do ćwiczeń z wybranych działów analizy chemicznej żywności zwierzęcego pochodzenia / Lech Wartenberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 214Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, 1980.Edition: Wyd. 2Description: 137, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 164500 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133429
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106517 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000123825
Total holds: 0

Przewodnik przeznaczony dla studentów Wydziału Weterynaryjnego.