Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 2 / Krystyna Flis, Aleksandra Procner.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302028625
- 9788302031700
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 50/2 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136252 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 09/2 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134211 |
Total holds: 0
U góry okł.: podręcznik.
Bibliogr. s. 246.