Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01189cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004914089 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093932.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
041001s1998 pl |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8391060497 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749414839 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/42epc |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/42epc |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/42UN |
-- |
KR U/42DL |
-- |
KR U/42AKs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Nauka o żywności w Polsce : |
Ciąg dalszy tytułu |
informator o placówkach naukowych i badawczo-rozwojowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
oprac. i red. Zdzisława Libudzisz i Zdzisław E. Sikorski ; Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Gdańsk : |
Nazwa wydawcy |
Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, |
Data wydania |
1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
103 s. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł. podtyt.: informator 1998. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Informatory. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
72802 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ośrodki badań. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75792 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Libudzisz, Zdzisława |
Daty biograficzne |
(1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
8363 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sikorski, Zdzisław E. |
Daty biograficzne |
(1930- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
13016 |
920 ## - |
-- |
83-910604-9-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |