Nauka o żywności w Polsce : informator o placówkach naukowych i badawczo-rozwojowych / oprac. i red. Zdzisława Libudzisz i Zdzisław E. Sikorski ; Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391060497
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155835 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000137068 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145234 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000028923 |
Liczba zamówień: 0
Na okł. podtyt.: informator 1998.
Indeks.