MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01689cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003636376 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092028.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160301s1972 sz a |100 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)944112803 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Specifications for the identity and purity of some enzymes and certain other substances : |
Ciąg dalszy tytułu |
the contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Rome, 16-24 June, 1971. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Geneva : |
Nazwa wydawcy |
World Health Organization, |
Data wydania |
1972. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
V, 174 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
WHO Food Additives Series ; |
Numeracja |
No. 2 |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
FAO Nutrition Meetings Report Series ; |
Numeracja |
No. 50 |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
WHO Technical Report Series ; |
Numeracja |
No. 488 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
S. tyt.: Fifteenth Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. FAO Nutrition Meetings Report Series no. 50 ; WHO Tech. Rep. no. 488. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Wstęp: Fifteenth Session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (21-29 April, 1976, Rome). |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy wybr. ref. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dodatki żywieniowe |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
100900 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Enzymy |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84228 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Światowa Organizacja Zdrowia. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
16700 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
WHO Food Additives Series |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0300-0923 |
Numeracja |
No. 2 |
9 (RLIN) |
66490 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
FAO Nutrition Meetings Report Series |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0071-707X |
Numeracja |
No. 50 |
9 (RLIN) |
68110 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
WHO Technical Report Series |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0512-3054 |
Numeracja |
No. 488 |
9 (RLIN) |
64007 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |