Specifications for the identity and purity of some enzymes and certain other substances : the contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Rome, 16-24 June, 1971.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 165796 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000135491 |
Liczba zamówień: 0
S. tyt.: Fifteenth Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. FAO Nutrition Meetings Report Series no. 50 ; WHO Tech. Rep. no. 488.
Wstęp: Fifteenth Session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (21-29 April, 1976, Rome).
Bibliogr. przy wybr. ref.