Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Specifications for the identity and purity of some enzymes and certain other substances : the contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Rome, 16-24 June, 1971.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: WHO Food Additives Series ; No. 2 | FAO Nutrition Meetings Report Series ; No. 50 | WHO Technical Report Series ; No. 488Szczegóły wydania: Geneva : World Health Organization, 1972.Opis: V, 174 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 165796 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000135491
Liczba zamówień: 0

S. tyt.: Fifteenth Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. FAO Nutrition Meetings Report Series no. 50 ; WHO Tech. Rep. no. 488.

Wstęp: Fifteenth Session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (21-29 April, 1976, Rome).

Bibliogr. przy wybr. ref.